Noodstroom onderhoud

 

Seakeeper 5     
    HOME   •   ONDERHOUD   •   TOEPASSINGEN   •   NIEUWE INSTALLATIE   •   CONTACT    
         
   

Onderhoudscontract noodstroomaggregaat

   
   
U bevindt zich hier: Home  |  Onderhoud
   
   
Om te kunnen garanderen dat uw noodstroomaggregaat in de beste staat verblijft, is juist onderhoud noodzakelijk. Bij ons kunt u een service onderhoudscontract afsluiten, waar alle vereisten en wensen vastgesteld zijn. Het contract hoeft niet beperkt te zijn tot de benodigde onderhouds- en inspectiewerkzaamheden, 24/7 storingsopvolging en wettelijke keuringen. Optioneel kunt u andere werkzaamheden en/of inspecties toevoegen, zoals bijvoorbeeld: Brandstofmanagement, periodiek proefdraaien en belast testen.

Waarom is onderhoud aan uw installatie nodig:
Om de betrouwbaarheid van uw noodstroominstallatie te garanderen is het essentieel deze regelmatig te laten inspecteren. Preventief onderhoud, waarin onder andere instellingen en regelingen worden gecontroleerd en bijgesteld, en het vervangen van kritische delen, dient jaarlijks te worden uitgevoerd. Daarnaast heeft het de voorkeur de installatie met regelmaat (belast) te beproeven.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw noodstroominstallatie door ons professioneel te laten onderhouden. Onze Serviceafdeling is gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan o.a. uw noodstroominstallatie. Daarnaast staat onze storingsdienst in geval van calamiteiten 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar.

Periodiek Preventief Onderhoud
Onze klanten raden wij aan om hun installatie minimaal jaarlijks preventief door ons te laten onderhouden en (belast) te laten beproeven. De installatie zal op verschillende instellingen en regelingen gecontroleerd en zo nodig worden deze bijgesteld. Preventief vervangen wij verbruiksdelen. Vrijgekomen afvalstoffen nemen wij mee en voeren wij verantwoord af naar een (milieu) gecertificeerd inzamelbedrijf.
Lees meer

Meerjaren preventief onderhoud (4-8 jaar)
Naast het periodiek preventief onderhoud bevinden er onderdelen in een noodstroominstallatie die elke 4 of 8 jaar gecontroleerd en/of vervangen moeten worden. Deze werkzaamheden zijn gebonden aan het motormerk en type en nemen wij op uw aanvraag mee met het jaarlijks onderhoud.

Vierjaarlijkse elektrotechnische inspectie
Tijdens de overige inspecties worden voornamelijk visuele controle’s op de elektrotechnische componenten uitgevoerd. Het is echter verstandig om elke 4 jaar de installatie grondig te laten analyseren. Tijdens deze inspectie wordt de winding- en isolatieweerstand bij de generator gemeten, de motorbedrading en toegepaste elektrotechnische componenten worden gecontroleerd en beoordeeld, het besturingspaneel wordt beoordeeld op zogenaamde hotspots en de bediening, indicatie en meetinstrumenten worden gecontroleerd. Tevens woden de gebruikte componenten beoordeeld op functionaliteit, leeftijd en courantheid. Na afloop ontvang u een rapport met aanbevelingen, verbeteringen en vervangingen. De werkzaamheden zijn installatie specifiek en worden op uw aanvraag aangeboden.

Correctief onderhoud en storingen
Op basis van onze bevindingen tijdens het preventief onderhoud, zullen wij (op aanvraag) een passende offerte opmaken voor correctief onderhoud en/of herstel en vervangingswerkzaamheden. Onze storingsdienst hanteert een responstijd van 4 uur binnen de Benelux. De kosten voor het gebruikmaken van deze storingsdienst zijn opgenomen in de contractprijs voor het preventief onderhoud.
Lees meer   
   
Meer dan 80 jaar ervaring.


Deze website is onderdeel van Koninklijke Van Twist. Voor informatie en bestellingen bezoekt u de website!

MEER INFORMATIE 

Website Kemper en Van Twist
   
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00